top of page

KAMRÁNKRÓL

Mester Kamra családi manufaktúra. A Kamra megálmodói: Enikő és Gábor.

A kert szerelmese, az ízek és kombinációk kitalálója Enikő -aki főállásban nem mellesleg tanító néni. Tőle ered minden ízlelőbimbót megmozgató remek termék. Gábor fogja össze a földi munkákat, a beszerzést és a logisztikát.

Földünk a Nógrád megyei Herencsényben van, a nagyszülők által kialakított gazdaságban. A feldolgozás jelenleg Vácon történik, melyet a jövőben szeretnénk a termőföldünk mellett kialakítani.

TERMÉKEINKRŐL

Minden alapanyagunkat igyekszünk saját magunk megtermelni, így az általunk használt fűszer és gyógynövényeket is. Bár biogazdaság még nem vagyunk, vegyszer mentesen termelünk, és igyekszünk minden munkafolyamatot minél környezet tudatosabban végezni. Számunkra létfontosságú a termőföld, így az egész Bolygónk, ezért annak óvása is kiemelt fontosságú!

 

Fő célunk a mellett, hogy a hagyományos ízeket szeretnénk megjeleníteni, lépést kívánunk tartani a kor igényeivel és kihívásaival is. Termékeinket nem nagyüzemi, hanem kézműves módon, kis mennyiségekben (maximum 13-15 l egyszerre) készítjük, minimális gépesítés mellett. Így törekszünk arra, hogy Te, az ízében és zamatában a valódi gyümölccsel találkozz, mikor kibontasz egy Mester Kamra üveget.

A tartósításra hőkezelést, illetve pasztőrözést alkalmazunk. Adalékanyagként bevizsgált, kiváló minőségű citrus pektint használunk.

Széles igényt próbálunk kielégíteni azzal, hogy a hagyományos készítmények mellett

készítünk minden mentes püréket, sajtok, húsok mellé chutney-kat, valamint nem csak italok ízesítésére használt gyümölcs és virág szirupokat!

GYERE ÉS NÉZZ KÖRÜL A KAMRÁNKBAN!

bottom of page