Bazsalikomos Sárgabarack lekvárban pácolt csirkemell
Hozzávalók:

Tészta:

  - 1 ek Mester Kamra Bazsalikomos                 Sárgabarack lekvár

  - 4 ek olivaolaj

  - só

  - bors

  - 1 citrom leve

  - fél narancs leve

Elkészítés:

Egyszerű de annál nagyszerűbb recept, mellyel bármilyen kevert vagy egyszerű salátát fel tudsz dobni. Húsok mellé vagy csak magában!

A dresszing hozzávalóit keverd össze, majd az egészet öntsd az elkészített salátádra. Alaposan forgasd benne át, és már tálalhatod is!

Jóétvágyat!

Tipp: Házi dresszing készítéséhez próbáld ki akár a

Vörös & Fekete, akár a Mentás Ribizli termékünket is!

Mester Kamra 2017
"Kézműves ínyencségek a kamrából"
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon